Boring!

Jag är uttråkad! Borde göra något men har ingen motivation alls. Ger mig nog ut i friska luften en stund.

Höstens planer

Nu när man piggnat till är det dags för lite planer för vad man ska hitta på i höst ju.


* Först ut är premiering av Smulan - den 20e augusti

* Turkietresan påbörjas den 10e september

* Inridning av Lilleman fortsätter (det känns långdraget nu, men med tanke på att jag hela tiden blir sjuk så kan det inte hjälpas).

* Inridning av Smulan

* Träning och försäljning av Loppan


Mycket häst, men det är ju faktiskt så livet ser ut. Ska kolla och kika på vad man skulle kunna tänkas plugga också, planer för det till nästa höst. Kanske måste jag läsa in några ämnen innan det också.

Väldigt tänkvärt!!!
Ett jobb får aldrig bara vara en födkrok!
Utan entusiasm på jobbet försvinner 1/3 av ens liv.


Invar Kamprad - IKEAs grundare


Billös

Ja, jag är utan Vera. Hon får en genomgång efter besiktningstvåorna. Tack snälla Nicklas och Manne!!!

Men som sagt utan bil. Men när hon kommer tillbaka är hon tre lampor och två bromsrör nyare.


Längtar till solen

Snart bär det av till Turkiet. Om lite mer än en månad. Vi ska visst ner en av de varmaste månaderna. Men det kan väl vara välbehövligt. Jag ser fram emot sol och bad!!!

Köpte en ny resväska också. En rosa! Större än min grå och tanken är att pimpa den så man ser vilken som är min. Det gäller även den gråa!


En sån här är det - googlade fram bilden för jag har varken kamera eller resväska här hemma.


Cleanteam

Innan idag hade jag tänkt mig en bra stund i solen och bättra på brännan. Men solen lekte kurragömma med molnen så bestämde mig för att städa sadelkammaren istället. Välbehövligt kan jag lova. Har inte haft tid och ork att ta tag i den efter vintern. Så det var vårstädning fast på sommaren kan man säga.

Plockade ut och skakade på grejerna, för det har varit oinbjudna gäster som bott där i vinter. Trots alla fina tjocka täcken så verkar det som att det enda de faktiskt gett sig på var min lillasysters ridhjälm! Tack för det.

Är inte klar med städningen men det ser helt okej ut där nu. Hoppas på fina soliga dagar framöver eller helst veckor så man kan ta och tvätta alla smutsiga saker också.

Oftast när jag städar våran sadelkammare hittar jag massa nyinköpta grejer som jag glömt bort, men idag var det mer ett tävlingsbegär som smög sig på. Funderar dock på vilken häst jag i så fall ska ta ut på banan?


Anza AB

Var förbi där en sväng med frukost till Nicklas innan jag åkte in till stan för att shoppa delar till bilen. Andra besöket där på 6½ vecka. Det är ju inte dåligt. Men på måndag är det back in buisness. Får nog bli lite övertid framöver tror jag. Så det blir lite extra pengar till Turkiet!

Sista semesterveckan pågår

Iofs har jag bara haft en vecka innan, de resterande veckorna innan det har ju varit sjukstuga...

Förra veckan var semester kan man väl säga och nu har jag satt mig själv i arbete i stallet! Igår mockade jag ur ett av stallen och imorgon blir det tvättning där, eller om det blir i eftermiddag. Men tror det lutar åt morgondagen för jag har andra planer för eftermiddagen.

Gårdagen roades även åt att sätta staket då en viss tjock grå dam krupit ur sin hage, tagit sig över en bäck och retade Lilleman. Behöver jag säga att han var måttligt road då den gråa damen brunstar. Taskigt att vara instängd i hagen när hon går utanför. Eftersom jag inte vågade lämna dem ensamma och klockan var tjugo i fyra så ringde jag mamma och undrade om hon kunde sluta lite tidigare och komma hem och hjälpa mig. Well well. Nu är det bra med krydda på staketen!

Vårdcentralen

Var där idag och hämtade ut mitt sjukintyg och lämnade in fästingen som bet mig i benet förra veckan. Så fick jag ta ett blodprov också. Men det är något som mina armar inte gillar. Det är problem att hitta blodådror att sticka i och idag rann blodet till provrören VÄLDIGT sakta. Konstigt, för när jag tog blodprov i vintras gick det jättebra, men det kanske är att jag varit sjuk och inte varit i någon direkt rörelse de sista fyra veckorn. Är inne på min femte sjukvecka nu :(

Men nu känns det som det håller på att ge med sig. Jag längtar upp på hästryggen ganska så väldigt mycket kan jag lova!

Höskörd pågår

Men själv kan jag inte hjälpa till. Vilket känns ganska så mycket trist när det är mycket hö som ska in och få personer som finns tillgängliga. Tur att Nicklas är snäll och go!!!

Men imorgon kommer lillasyster så då får hon hjälpa.

Fortsatt seg

Fortfarande jobbigt att gå några "längre" sträckor. (lMed längre menas sisådär 20 meter...). Men nu orkar jag i alla fall sitta upp på en stol utan att bli helt totalt slutkörd!!! 

Saknar hästryggen väldigt mycket. Men om någon vecka eller två så ska jag nog vara tillbaka där =) 


Hmm

Hej där!

Minns ni mig? Jag har liksom inte haft tid eller ork för att blogga det sista.

De senaste 4 veckorna har jag varit sjuk, först 39 graders feber i över en vecka, därefter kryddades det på med lunginflammation så fortsatt sängliggande och ingen ork för något. Även fortsatt feber en vecka om än inte lika hög som första veckan. Sen har jag haft så härlig hosta, sova hela nätter har varit att glömma. Men nu har det börjat gå åt rätt håll. Dock orkar jag knappt stå upp, men kan gå korta sträckor utan att flåsa ihjäl mig. Så tråkigt att vara sjuk på sommaren och hästarna de får ännu mer ofrivillig vila.

Nu orkar jag i alla fall sitta upp längra stunder, så det börjar ju bli bättre. Men blogga har jag inte orkat eller haft lust med.


RSS 2.0