Natti natt

Nu är det sängen som gäller. Imorgon är det dagvecka igen. Så jag borde sovit redan egentligen. Men icke. Har precis duschat och borstat tänderna. Inte alls trött heller. Vilket inte bådar så gott. Men får hoppas att jag somnar fort. Ska läsa lite i min Cosmo tror jag.

Sov gott allesammans!

Cannonball run

Vi tittade på film igår. Men först var vi i stan, först upp till A6 och systemet. Mycket folk var det där. Sen var det ett väldigt velande innan vi till slut hamnade på Jensens och åt lite mat. Gottigt. Men jag hade kunnat hoppa efterrätten, jag önskade att jag inte beställt den!

Eftersom grabbarna drack öl fick jag äran att köra Volvo. Ett väldans tjatande om att prova turbon var det... Gasa, gasa, gasa. Jomen visst.

Sen kikade vi på Cannonball Run och den var rolig. Jag diggade den. Sån där lagom film. Som egentligen knappt handlar om något. En finfin Lambourgini var med =). Me like!


Imorgon ska jag ha sovmorgon!

För mig är sovmorgon till tio eller kanske elva. Men det räcker gott och väl. Det spelar inte så stor roll när jag kommer i säng. Jag kan inte sova till tolv, ett eller två som en del kan. Det funkar inte. Jag är väl lite grann tidsinställd kanske?

Igår blev det alldeles för sent, med tanke på att jag skulle upp och jobba idag. Så att komma i säng vid halv ett när man börjar vid klockan 6 är väl sådär bra. Sen vaknade jag till vid tre och sen vid fyra när sovsällskapet anslöt sig till sängen. Han somnade dock fortare än fortast. Varför kan jag aldrig göra det för? Och han sov så gott så när jag gick upp imorse också. Återigen: Varför kan inte jag göra det?

Jobbet gick hyffsat fort idag. Skönt det, hade ingen som helst lust att vara där egentligen. Maskinen skötte sig bra också, så vi avslutade på topp, haha.

Styrträning

Idag blev det tyglar på tränset för Lilleman, operation styrträning har inletts. Innan jag ens får för mig att sitta upp på honom så måste styrningen från marken fungera. Så nu är träningen inledd så får vi se när jag sitter på för första gången. Gjord fick han ha på sig också. Och han var duktig. Ryggade så fint. Lite väl mycket viftande på huvudet bara. Lite irriterande och man får passa sig lite så man inte får en smäll... Men hjälmen skyddar en hel del.


Jag fick lite extra sovmorgon idag

Varför åka hem när vägen är blockerad?

Så jag sov en timme till istället =)

Lite regn på all snö också

Ja, så kom då regnet. Jag vet inte hur jag ska ställa mig till det? Det blir INTE roligt när det fryser igen. Det kommer bli glashalt på vägarna och snön på taken lär orsaka ganska många fler takras. Det kommer bli otäck skare på snön, stackars hästarna och andra djur.

Solen tog sig igenom molnen innan, men nu är det mulet igen. Trist!


dagens

Humör: Glad | Kläder: Mjukisbyxor och en anza tröja. | Fundering: När kommer våren? | Innan: Sovit lite för länge | Nu: Ta det lite lugnt en stund
Gillar: Att solen försöker ta sig igenom molnen! | Gillar inte: All snö | Borde: Göra en hel massa saker Insikt: Att jag nog borde varva ner lite grann...

Planer nästa vecka

På torsdag har vi styrelsemöte i facket på jobbet. Och på lördag är det styrelsemöte för Connemara Väst. Vi ska vara nere på Lofty stuteri så jag passar på att åka till Gekås samtidigt. Mamma följer nog med också. Hoppas i alla fall på att slippa åka själv.

Semester 2010

Jag har semester vecka 29-32. Halva juli och halva augusti. Får hoppas på att det blir bra.


Avsluta meningen

Jag har insett att min senaste kyss: var inatt
Jag lyssnar på: Black Eyed Peas på Spotify topplistan
Jag pratar: inte alls just nu
Jag avskyr när folk: går bakom ryggen på varandra
Min närmsta vän är: Emilie och Lisa
Kärlek är: en del av livet
När jag borstar tänderna: är de dags att gå och lägga sig.

Om jag va ett djur skulle jag vara: en häst




Om jag va en insekt skulle jag vara: en fjäril
Jag kommer alltid att vara: mig själv
Det finaste som finns är: mina älskade djur
Sommaren: är något jag längtar ihjäl mig efter
Sist jag grät var: någon vecka sen
Min mobiltelefon är: äntligen tillbaka och verkar fungera?
Bebisar är: söta
Jag vill verkligen: komma på vad jag vill med mitt liv!


Mamma tycker att jag ska träna med Lilleman...


Men vad sägs om lite mer snö kanske?

Jag blir knäpp på det här vädret. Var tog gårdagens sol vägen? Det var ju helt underbart, man blir så mycket gladare. Det är som balsam för själen! Men nope, idag är det mulet och nu har det börjat snöa igen. Orka med det svenska vädret?

Förresten var Linnea och hälsade på mig på jobbet i förrgår. Vi pratade lite och catchade upp sen sist (fjällen...). Sen bestämde vi att vi ska dra till solen i början av april! Vi kom fram till att vi åker iväg när det är slask och trist? Som det borde kunna vara då. Men Elmia bilmässan ska vi inte missa, den ligger precis i början av april. Funderar på när den var förra året? För då var det helt totalt underbart väder! Jag och Lisa var där och tittade runt, och det var hur varmt som helst. Underbara sol!

Nähä, snart är det dags att åka mot jobbet igen... Jag som nyss kom hem känns det som. Antar att man får se fram emot snöskottning av tak i helgen igen om det fortsätter snöa. I alla fall ska Lilleman få röra lite på sig, han börjar få för mycket överskottsenergi nu. Men var ska man vara när det är en meter djup snö?

Lite snöiga bilder....


Om man är långtradare så lägger man sig visst mitt mellan körfälten...


Då är det ju passande att de kör i 30-40km/h....


Sen kommer det folk i en väldig hastighet och ska köra om, vi kollar på utsidan om det kommer möte...


Reflexstolparna syns inte längre...


Nu har de börjat forsla bort snön, men hjullastare, grävmaskiner och dumpers....


Vägskyltarna trillar isär och ramlar ner...


Men solen är här i alla fall!!!


Det är lite snö utefter vägarna kan man väl säga...


Sådär, nu får det räcka med bilder för stunden, jag måste gå ut och fixa stallet innan klockan blir för mycket. Snart dags att åka till jobbet igen ju.

Dagens ilandsproblem

Är att scrollen på min dator inte funkar. Det blir så ibland och det brukar bara vara att starta om datorn, MEN det är jag för lat för ju. Så jag får irritera mig på att den inte fungerar ett tag till...


And off I go

Dags att åka till jobbet. Först en snabbis till affären tänkte jag. Tuggummi och choklad! Sen jobb all night long.


En kväll på väg hem från jobbet, stopp i rondellen eftersom en buss kört fast.

En till ;)

Kika här

Fina gårdar

Satt och kikade på gårdar häromdagen. Hittade den här, som ser jättehärlig ut!

Kika här om ni vill 


Nu har jag fixat en header så länge

Får fixa en lite seriösare någon annan dag. Nu hinner jag inte. Ska hoppa in i duschen och sen är det nog nästan dags att bege sig mot jobbet. Det var visst möte direkt när vi börjar.

Sen är det långa timmar till klockan är tolv och man äntligen får åka hem och sova!

Kom våren!

Har precis kommit in från stallet. Har spenderat en hel del timmar där ute nu. Snart dags att bege sig mot jobbet. Har blivit lite mer stallarbete än vad jag tänkte mig. Elaka Windy jagade stackars Smulan rakt in i staketet, och sen in i ett par andra trådar som gick av. Så nu har jag tröttnat, Windy får gå själv och sen ev ihop med Janne. Som har respekt med sig!

Så jag har fixat med staket och det var DJUPT på sina ställen. För att inte tala om osmidigt med tjocka vantar på sig, bara till att ta av dem. Mocka är dock ganska enkelt just nu, pluttarna är stenhårda så dem är lätta att hitta, haha.

Sen har jag skottat fram en dörr som knappt gick att stänga och grävt fram ett fönster som begravts av snön. Tanken var egentligen att jag skulle skotta fram stigen till krokarna där vi hänger Lilleman och Loppans grimmor. Men det får bli imorgon istället. Borde väl ta med kameran och dokumentera hur det egentligen ser ut här just nu. Men det som är positivt är ju att det ser rent och fint ut när inte allt skräp syns.

Det lär bli översvämningar när snön börjar smälta, det ser jag inte fram emot. Kan vi inte bara snabbspola fram till våren???


Jag hinner inte med så mycket nu

Eftersom snön roar sig med att vräka ner så roar jag mig förutom med att fixa och ordna med hästarna att skotta snö. Så så mycket annat hinner jag inte med. Därför lär det inte vara så värst mycket bloggande som hinns med. Tyvärr.

Snart drunknar vi i snön...

Det fortsätter att snöa. I massor. Inatt har det kommit en sådär 20cm snö till. Vi skottade stalltaket igår. Idag fick vi skotta en gång till. Och det var mycket snö där, säkert 30-40cm på sina ställen. Och det var en hel del som var hårt, hårt packad. Jag vill verkligen ha vår nu. Jag börjar lessna på vintern. Och i år tycker jag nog inte att jag klagat så mycket på vintern? Men nu börjar jag lessna. Det går upp till magarna på hästarna och då gissar jag att de inte är nere på marken utan att det är ett snölager till där.

Det var sådär roligt att köra i skitvädret igår. Snön vräkte ner och vägarna var ishala, slipade av snön som blåste runt. Jättekul. Jag hade trevligt sällskap på väg hem också; Annika, Mackan och Nicklas sov nästan hela vägen från Mullsjö till Bankeryd. Men det var trevligt på 30-års festen =)!

Den som väntar på något gott

Igår var det shopping med Lisa! Vi gick först på IKEA och shoppade lite saker till hennes lägenhet. Jag hittade några fina ljusstakar också som fick följa med hem.

Sen bidde det A6 center. Vi strosade runt i de flesta butikern och tittade på kläder och andra prylar. Det bidde en halsduk från MQ som jag tittat på flera gånger men varit lite för snål för att köpa och nu kostade den bara 49:-! Sen blev det en kofta från Peak som jag kikat på flera gånger också. Rea är kul =)!

Min älskade är hemma igen!!!

Igår fick jag tillbaka min telefon! Så nu är jag back in buisness vad gäller sms =). Skittelefonen jag hade istället ville jag slänga i soporna mer än en gång kan jag säga...

Men jag MÅSTE åka och köpa ett batteri till den. För batteriet i den är inte som det ska...

En film också

Har säkert hunnit titta på fler filmer än de jag skrivit om här... Men jag har inte riktigt tid för bloggen hela tiden. Men igår tittade vi i alla fall på film, Beck - i stormens öga? tror jag att den hette. Jag har bara sett de gamla, gamla beck-filmerna, och dem är ju bra, men jag har ju väldigt svårt för svenska filmer, eller har haft kanske jag ska säga, för jag börjar gilla de flesta mer och mer. Johan Falk filmerna har vi ju sett allihop och de är ju bra. För att inte tala om Milleniumtrilogin, den var riktigt bra!

sömnbrist...

Jag har sovit för lite de sista dagarna. Idag höll jag på att försova mig... Tur att man har mamma, annars hade jag sovit länge tror jag. Jag saknar verkligen min mobil! Den måste ju bara kommit tillbaka nu. Jag och Lisa ska ju gå på stan imorgon, så då får det bli en sväng förbi MediaMarkt och se om den är där?! Att jag hann släppa hästarna och fixa vatten och matlåda och mackor på 20 minuter är ganska imponerande!

På jobbet har det varit ganska mycket som vanligt. Stressat som vanligt och är som sagt totalt slut. Hur länge klarar man egentligen att skena på i 120km/h? Innan man träffar väggen? Jag borde stressa ner lite, men jag kan inte. Jag trivs som bäst när det är full fart och jag har två, tre saker samtidigt. Men jag börjar tappa orken, och det är väl en varning kanske?

När inget blir som man tänkt sig?

Igår ville ingenting som jag ville, internet hängde sig när jag satt och bloggade, då hade samma inlägg redan försvunnit en gång... Så jag struntade i det och stängde ner skärmen istället.

Fortsatt djävulsdag på jobbet, om än inte lika illa som igår. Men idag har jag så ont i axeln att jag mår illa emellanåt. Har ingen aning om vad jag gjort heller?

Måndag - ny vecka - nya tag

Usch vad jag inte ville gå upp imorse när klockan ringde. Jag var egentligen inte trött just då. Men det hinner man ju bli när man roar sig med att snooza. Ut till stallet och släppa ut hästarna och sen äta lite frukost och därefter iväg till jobbet. Där det gått åt h*lvete.... Hoppas på bättre dag imorgon, men det måste det bli för såhär lång stopptid tvivlar jag på att jag haft innan. Suck! Sen var det fackmöte, tog lagom lång tid: en timme, det var utsatt på två så jag var ganska nöjd. Blir grymt rastlöst efter bara ett litet tag.

Världens bästa Emilie

Jag saknar dig! Massor!

Du lyckas alltid förgylla min dag med dina fina sms! Älskar dig gumman!


Liten smula

Idag mätte vi Smulan lite sådär snabbt. Hon tyckte mest att det kittlades, haha gullungen! Men runt 137cm fick vi henne till. Så hon lär inte hamna på Lillemans höjder. Frågan är om hon växer över C-ponny höjd ens? I så fall blir hon i minsta laget för mig, men jag tror att båda mina fina Bownty hästar kan bli riktigt bra. Och kommer vara så roliga att rida. Dock helt olika. Lilleman ska ridas in i år, det blir spännande! Men jag tror att vi väntar till sommaren, även om det kliar i fingrarna redan!


Lilleman kikar efter någon snygg tjej??


Jag börjar lessna lite nu

Gör om

Gör rätt


Hur vet man vad som är rätt då? Är det så enkelt att allt är svart eller vitt? Den där gråzonen som man tror finns där då?

Dagens i-landsproblem faktiskt, tror jag.

Ny spotify lista

Jag bygger på en ny lista. Men har inte kommit så långt. Så lite tips på låtar skulle sitta fint!


Mario Kart

Jag har låst upp en ny nivå? eller bana kanske man säger. Well, jag blir i alla fall beroende och galen när jag sitter och spelar spel. Inte klokt. Borde kanske inte köpt det alls. Och jag kan säga att det gör ONT i tummen av att gasa för fullt. Man blir attackerad av diverse olika föremål, som blixtar, sköldpaddsskal i olika färger och former. Sen kan man bli kanonkulor och jättestor. Lite roligt är det allt, men just att behöva gasa hela tiden är jobbigt!

Var kom alla besökare ifrån?

Och vilka är ni?

Mitt hjärta


och en liten lista =)

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
En tjej
Vad står det i ditt femte sms?
God morgon
Vem ringde dig senast?
Lisa
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil
nån fisk? har en lånetelefon
Vilket språk är din mobil på?
Svenska
Vad heter din ringsignal?
ingen aning
Hur många sms har du i din inkorg?
101 stycken
Vad står det i ditt översta sms och vem är det i från?
en smiley - Carolina
Vad står det i ditt sms längst ner och vem är det i från?
från Telia och det går inte att öppna
Hur många sms har du i kategorin "skickat".
45
Vem är din 13:e kontakt?
Emelie
Är din 20:e kontakt en av dina bästa vänner?
Haha nej
Ogillar du nr 5?
haha ja
Har du varit i hop med nr 1?
*asg* nej
Vad har din mobil för färg?
silvergrå
Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången imorse?
hur ska jag få ordning på håret???
Hur mycket kontanter har du på dig?
inga på mig just nu
Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
ett stockholmsnummer
Vad har du på dig på överkroppen just nu?
En fleecetröja
Vad är det för märke på skorna du har på dig?
har strumpor på mig
Ett ljust eller mörkt rum?
har lampan tänd
Vad gjorde du vid midnatt?
åt mat med N
Var ligger ditt närmaste Seven Eleven?
ingen aning
Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
mamma
Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
en faktiskt
Vilken ålder har varit bäst hittills?
när man var liten och allt var enkelt
Dina värsta fiende?
mig själv tror jag
Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
en bild på mig och Lilleman
Vad var det senaste du sa till någon?
mmm
En miljon dollar eller förmågan att flyga?
pengarna =)
Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Ja

Solen skiner!

Vi har lasttränat med Lilleman. Och med Smulan. Det är synd att Lilleman inte är lika lätt som Smulan när det kommer till transporten. Jag undrar om han sett någon skräckfilm om transporter eller nåt?

Vaknade ganska tidigt idag, så jag åkte hem för att hinna med hästarna lite grann.

Imorgon är det alla <3ans dag

Hur firar ni? Firar ni alls?

Ushc och fy

Jag längtar verkligen till våren nu. Den jäkla snön och vintern går mig på nerverna.

Ska skjutsa lillasyster till stan. Men hon vet inte när. Jättespännande när man har huvudvärk. Obesvarade sms är not fun!

Jobbat idag, inte heller speciellt spännande. Men lite till pengar. Alltid bra att ha.

Nu ska jag nog gå ner och äta en macka. Magen börjar säga att den är hungrig, innan fick den äta en massa dumlekolor, vilket inte var så smart sådär i efterhand. Men lätt att vara efterklok liksom. Det är väl som vanligt.

Blä

Det snöar/regnar småspik ute. Och är iskallt. Varför kunde inte solen stanna kvar för? Man blir ju som sagt mycket gladare då.

ooops så det kan gå

Jag vaknade vid elva, när mamma skickade sms till mig. Jag saknar verkligen min mobil. Den jag har nu har ingen snooze och då går det såhär. Men, men. Det gjorde inte jättemycket, det var nog välbehövligt. Och det blir inget A6 med Lisa idag för hon var sjuk. Tråkigt!

Ingen sol ute idag =( Det var så härligt när den var framme igår. Man blir så mycket gladare då. Ska väl bege mig ut i stallet en sväng tror jag. Sen får vi se vad som händer mer idag.

Iväg till jobbet

Känns sådär att åka till jobbet när solen skiner ute. Men det får väl gå. Imorgon är jag ju ledig =). Ska gå på A6 och Ikea med Lisa på eftermiddagen. Vet dock inte vilken tid än.

På lördag är det jobb igen. Och sen träning med Lillemannen. Han har gjort något varje dag den här veckan. Bara fortsätta så. Ska nog ta och skotta lite på ridbanan imorgon så man kan motionera lite där.

147cm!!!!

Lilleman var 147cm och inte ens nära 148 strecket! Jag är jättenöjd och glad. Så nu blir det storsatsning mot premieringen.

Att solen skiner ute gör allt ännu lite bättre!

Mot Habo

Ja, fick avin på att mitt paket kommit innan på posten. Frågan är var mitt sms tagit vägen???

Aja, jag ska åka förbi konsum i Habo på vägen till jobbet och hämta ut det. Provspel på fredag?

Verkning avklarat

Sådär. Nu har Lilleman fått sina hovar verkade. Så imorgon blir det upp till bevis. Bara kämpa vidare med lastningen också. Hovslagaren föreslog att vi skulle prova att backa på honom. Så det får väl bli ett försök i alla fall.

God morgon

Hemma och ätit frukost. Ska nog göra en glas med chokladmjölk innan jag går ut i stallet och fixar iordning där. Hovslagaren kommer ju idag på förmiddagen. Så jag får skriva mer senare. Om jag hinner.

Grått och trist ute...

Nyduschad

Så snart bär det av till jobbet igen. Mår inte helt hundra känner jag. Skulle nog behöva gå på massage. Det är mycket man skulle behöva iofs, men jag är helt stel i nacke och axlar.

Mario kart on its way

Hade fått mail att min beställning var plockad och ivägskickad, så den borde dyka upp idag stod det. Men antar att det blir imorgon. Jag väntar i så fall på sms. Smidigt värre ju. Om det kommer ett sms. Annars får jag vänta på avin. Lär väl inte ha tid att spela förrens till helgen i vilket fall.

Hur mycket orkar man med?

Jag är med i Connemara Västs styrelse. Nu är jag tillfrågad att vara med i fackets styrelse på jobbet och även SCS styrelse. Hinner man med allt? Orkar man med? Ska jag prova och se? Eller tacka nej till något eller flera av erbjudanden?

Dagens fundering är det. Vi får se.

Mätning på G

Imorgon kommer hovslagaren och verkar Lilleman och på torsdag kommer veterinären och mätmannen (eller kvinnan är det egentligen). Då får alla hålla en tumme att herrn är 148cm eller lägre!


Träning med Lilleman

Igår tränade vi visning. Det gick bra, men herrn var lite mer på tårna än dagen innan. Idag skulle vi lastträna men det blev inte så. Så vi tänkte att lite löslongering i lillhagen blir bra istället, men snön gick över knäna på honom. Och man vill ju vara rädd om senor på dem så ingen löslongering heller. Det slutade med att vi övade på att ha täcke på honom istället. Och han var riktigt duktig!

När kommer våren???

Jag tycker det varit trevligt med en riktigt vinter för omväxlingsskull. Men nu längtar jag verkligen efter våren! Det är jobbigt med all snön. Det tar dubbelt så lång tid att göra stallet känns det som. Pulsa runt i termobyxor är ganska så jobbigt. Det är så där lagom spännande att skrapa rutorna på bilen klockan halv sex på morgonen...

Jag vill kunna träna med Loppan och Lilleman och Smulan på ridbanan. Men där ligger det sisådär 70cm snö. Så det är bara att glömma. Och det lär ju ta en halv evighet innan det försvunnit. SUCK!


Lillemannen

Har också tränat idag. Visning på schemat. Och idag skötte han sig riktigt bra. Så jag var jättenöjd. Tror dock att matte behöver träna upp kondisen lite nu. Så borde ju börja springa. Men med det här vädret så är det ju inte speciellt lockande...

Smulträning

Smulan har varit ute på lite promenerande idag. Spännande värre tyckte hon! Så nu får vi fortsätta utbilningen vidare. Det är ju dagisnivå på det hela än så länge. Men tänk att det är inridning nästa år? Hua vad fort tiden går!

Fast and the furious maraton

Idag fortsätter vårat Fast and Furious "maraton". Vi har tagit oss igenom de två första filmerna, eller vi har en liten bit kvar på andra filmen. Så idag blir det Tokyo Drift.

Ut i friska luften lite kanske?

Jag ska nog ta och bege mig.

Nu har jag hunnit prata en sväng med Lisa också. Tack för igår gumman! Det var kul =)

Planer för veckan

Inte mycket planerat än. På onsdag kommer hovslagaren. Så jag ska ringa och boka in mätning av Lilleman också. Veterinär plus mätman. Frågan är om jag ska boka det till på onsdag eller torsdag eller fredag? Hade varit smidigast på onsdagen egentligen. Men jag vet ju inte när hovslagaren kommer. Förmiddag är liksom ingen tid...

Wii Mario Kart

Nu har jag beställt ett Mario Kart =) och två extra Wii wheels. Står att det tar 1-3 arbetsdagar så jag borde ju ha min order på torsdag-fredag tycker jag. Man kunde visst vara upp till fyra spelare åt gången. Bukefalos är bra att ha!


God söndag

Igår blev en trevlig kväll. Men bil efter intag av alkohol är inte att rekommendera. Då mår man ILLA.

Vi åt tacos och spelade kort. Sen blev det supernintendo i några timmar också. Vad korta banorna var på nintendo förr? Och enkla? Det minns jag inte liksom. Haha.

Och idag när jag äntligen kunde sova ut. Då vaknar jag vid klockan halv nio... Suck! Men låg kvar i sängen ett tag till, gick upp och åt lite frukost. Sen la jag mig under täcket en stund till. Så nu ska man väl vara pigg och utvilad inför nya veckan.


tröttare än tröttast

Jag är totalt slut. Alldeles för lite sömn de flesta dagarna den här veckan gör att jag lätt skulle kunna somna sittandes vid datorn nu. Men no way. Jag ska till Lisa på inflyttningsfest =). Så det blir till att vara uppe ett tag i natt också! Ska åka om en kvart eller så.

Ska nog tugga i mig några chips innan. Är HUNGRIG!

På återhörande =)

Go natt

Ska iväg nu så lika bra att säga go natt. Vi hörs en annan dag. Ska försöka vara duktig och skriva imorgon.


dagens onödigt vetande

Hästarna har börjat FÄLLA... Det är början av februari ju. Men både Janne och Lilleman fäller. Säkert de andra också. Men idag pysslade vi med Janne och Lillemannen så får det bli Beauty och Smulan imorgon.

Hmm

Kom precis upp från duschen. Lamporna i badrummet pajjade och det blev lite mörkt... Jag tycker att jag är väldigt duktig som kunde duscha klart utan lyse!

Fredagsmys =)

Nu blir det fredagsmys en stund ute i stallet tänkte jag. Pyssel med hästarna. Det hinns tyvärr inte med så mycket som man vill just nu.

Kändiskompis =)

Min goa vän Johanna var med i morgonpasset i P3 häromdagen. Hon önskade en låt till sin stora kärlek.

Länk till Johanna med vidare länk till P3.

Dagens ilandsproblem

Är att jag saknar min telefon! Väldigt mycket. Jag ogillar LGn som jag har tills den andra kommer tillbaka. Det tar en halv evighet att skriva sms. Jag hör inte vad folk säger när jag pratar i telefon. Enda plusset med den är väl att vibratorsignalen är starkare i den än i min Nokia, så jag märker oftast om någon ringer.


Hmm

Jag måste visst ta tag i bloggandet igen. ALLA klagar ju på mig ;) Live, msn och på bloggen.

Hur jag ska lyckas klämma in det i mitt liv är dock en senare fråga. Jag har haft totalt fullt upp det sista. Måste nog snart ta och dra ner hastigheten ett par snäpp. Imorgon är det jobb, suck, suck. Jag tror att jag ska köpa mig nåt fint sen när lönen kommer! På kvällen ska vi på lite inflyttningsfest till Lisa. Mellan där ska jag hinna med hästar och stall. Full fart på lördag med andra ord. På söndag är det TOMT!!! Jag gillar. I alla fall vad jag kommer på just nu. Men borde nog köpa mig en almanacka faktiskt. Känns som jag har noll koll just nu faktiskt.

Nu ska jag bege mig ut till stallet och göra iordning där. Ska väl hinna klart med det till fem cirkus. Sen ska jag städa lite tänkte jag. Kläder ÖVERALLT.

Jag längtar upp till fjällen igen

Bastu och full fart i backarna!

Fullt ös

Klockan ringde strax efter fyra imorse. Eftersom min telefon är bortlämnad på lagning så vågade jag inte somna om ordentligt. Och jag har inte sovit riktigt bra inatt heller. Gick i alla fall upp efter ett par snoozningar på väckarklockan, lånetelefonen verkade inte ha någon snoozefunktion? Jag saknar min Nokia!!!

Gick i alla fall ut till stallet och släppte ut hästarna. Och jag gick nog upp lite tidigare än vanligt för jag hann mocka innan jag gick in! Så då slapp jag göra det när jag kom hem från jobbet.

Sen fixade jag matlåda och en macka. Åt lite frukost och styrde Vera mot Bankeryd. Idag var det inga minusgrader längre så jag slapp skrapa rutorna. Skönt! Men snöade gjorde det. Och det gjorde det när jag åkte hem också. Stora flingor. Så det har väl kommit en halv dm till nu. Ska det någonsin sluta? Och hur lång tid kommer det ta att smälta bort?

RSS 2.0