HELG

Jag har helg sen några timmar tillbaka. Det är SKÖNT!

Igår var vi och betalade resan till Turkiet. Så lite fattigare är plånboken nu. Nu får man börja spara shoppingpengar istället...


Tävling

TLC är en ny tvkanal som snart kommer till Sverige. Man kan vara med och tävla på deras hemsida.

HÄR kan du vara med och tävla

Sjukgymnasten

Igår var jag uppe på Concepthuset vid Kinnarps igen, hos sjukgymnasten. Har ju peppar peppar inte haft speciellt ont i armarna sista veckan. Så besöket igår gick fort, men jag fick tejp på båda armarna den här gången. Ska fortsätta med strechövningarna och använda hantlarna försiktigt, så det inte blir mer överansträngt.

Idag har det dock varit lite grann mjölksyra i armarna. Hoppas inte det övergår i smärta...

Intervju

Var på intervju igår. Spännande!

Turkiet till hösten

Har förresten glömt att skriva att i höst drar vi till Turkiet! Sola och bada... Jag längtar.

HIT ska vi.

Dålig uppdatering igen

Jag får skämmas lite. Har fullt upp.

Mamma går med gipsad hand, så stall och hästar är upp till mig nu.

Jag har varit på eko idag och köpt spån till Loppan. Så idag ska han få det fluffigt och fint! Sen smet det med ett par hinkar, till de nya boxarna. Efter det blev det lite matshopping på Ica, till mig och till mamma.

Nu ska jag bege mig ut till stallet och göra det. Tar nog några timmar.

Tråkväder!

Det regnar ute. Spännande va? Det är isgata på gårdsplanen och halt på vägen. Vera fortsatte rakt fram när jag skulle svänga upp i allén. Men jag körde så sakta så vi stannade rätt fort. Det lär bli livsfarligt om/när det fryser på.

Handbolls VM Sverige - Slovakien

Kikade lite sporadiskt på VM igår när vi var hos kusinerna. Såg slutet av första halvlek, när vi slog på TVn låg Sverige under och missade en straff!!! Sen vid paus stod det 14-14.

Början på andra halvlek spenderade vi ätandes tårta och med paketöppnande. Sen smet vi in och fortsatte titta på handbollen, och då hade Sverige dragit ifrån. Slovakierna gjorde bara 8... mål i andra halvlek.

Så när slutsignalen gick stod det 38 - 22 till Sverige. Överlägset Sverige!!!

Snön faller

Ute faller snön i stora flingor. Ogillar starkt det. Men vad ska man göra.

Allt är klart i stallet, hade tänkt rida Loppan och kanske hoppat upp på Lilleman, men Lillemannen är blöt så tror inte han uppskattar att ha sadel på sig. Imorgon förhoppningsvis.

Nu ska vi strax ta in hästarna och sen ska jag hem och byta kläder innan vi åker till kusinerna på födelsedagsfirande. Som tur är så är yngsta kusinen också handbollsintresserad, så jag får nog kika på matchen!

Handbolls VM!!!

Har jag ju glömt nämna. Det drog igång igår. Jag jobbade tyvärr =( men lyssnade på matchen på P4 i våra hörlurar som vi har på jobbet, hörde dock bara första halvlek för sen kom en arbetskamrat och var lite ledsen och behövde prata.

Men Sverige vann första matchen mot Chile, om än inte helt övertygande vad jag fattade det. Hoppas de kommit igång nu!

Nästa match är imorgon, då ska vi till kusinerna på kalas, men förhoppningsvis är det fler där som vill titta.

Det är full storm i SCS

Revisorn och kvarvarande styrelsemedlemmar ser till att stormen i SCS fortsätter med full styrka. Än syns ingen avmattning. Förhoppningsvis trotsar alla modiga medlemmar stormen och stretar sig iväg till Tokeryds herrgård den 5 februari. Om det nu kommer någon kallelse...

Ut och jobba

Ska ta mig ut i stallet och mocka och ordna med resten. Kylan är inte så peppande, men å andra sidan är det kallt inne också och går jag ut så får jag kanske igång värmen lite!

Helens små underverk

Det är en helmysig feelgood film. Lite sorglig är den iofs men jag tycker den är härlig. Satt och tittade på den en kväll i förra veckan.

Se om ni inte sett!


Komsikomsi

Våren borde bege sig mot Sverige. Jag är less på vintern och kylan. Det är inte spännande. Jag vill ha värme och sol och kunna slippa pulsa runt i massa snö med lager på lager av kläder.


En semester snart skulle inte vara fel, dags att börja planera?

Kallt kallt

Uscha vad kallt det är ute nu igen. Jag hade vant mig vid det lite mildare vädret. Just nu sitter jag med en filt runt benen, och tassarna fryser...

Har läst lite mail och funderar lite på SCS.

Snart dags för jobbet

Men först ska jag hem och äta lite. Har en bit tacopaj kvar i kylen som jag tänkte värma. Matlådan tills ikväll står redan på jobbet <3.

Dags att stressa vidare. Vi hörs!!!

Nu ska jag ut till stallet

Mocka, fylla vatten och väga hö. Sen får vi se vad tiden är och vad mer som hinns med.


Oscar lookalike



HÄR



Kan ni titta på en lookalike till min lillasysters katt. Det enda han i princip inte gör är att peka på munnen....  


Sjukgymnasten igår

Igår så var jag hos sjukgymnasten. Beställde tid ett par veckor innan jul. Så har fått vänta på den här tiden. Var i concept huset vid Kinnarps Arena. Och vilken skillnad på sjukgymnast!!! Fick höra lite om den vi har på jobbet och man får ju inte mer förtroende...

I alla fall fick jag lite stretchövningar att göra för underarmarna, och är numer tejpad på höger arm. Ska försöka komma ihåg att ta ett par bilder att slänga upp.

Ska tillbaka igen om två veckor. Hoppas på bättring tills dess, men armarna var inte kaxiga igår inte.

Men det har varit mycket bättre nu när det varit så mycket ledighet. Men nu är det tillbaka till verkligheten med fulla jobbveckor.

Home sweet home

Nu ska jag och Vera åka hem till oss. Ska försöka hitta på något gott att äta. Önskemål fanns om stek? Men jag vet inte om jag är så haj på det. Kanske sparar den tills imorgon och överlåter kocksysslan istället =). Smidigare ju!

Sen ska jag nog göra mig av med julen också. Det är väl kanske dags?

Idag köpte jag färg så jag kan måla hallen! Var lite sugen på någon stark färg, men valde vanilj istället. Det är ju inte mitt hus och nästa hyresgäst kanske inte har samma smak. Så vanilj kändes mer neutralt.

Ha det bra så hörs vi en annan dag!


På tal om filmer

Så har jag ju skrivit innan om Fast Five och den fjärde Pirates filmen. Nu har datumen kommit upp på imdb (var annars).

Den sjätte maj har jag tänkt sitta i biosalongen och kika på Vin Diesel i Fast five. Och 18e maj ska jag spana på Johnny Depp i Pirates of the Caribbean: on stranger tides.

Fler filmer kommer säkert som man vill se. Men här är höjdarna för tillfället enligt mig. Ska jag välja en så är valet ganska enkelt. Bilarna slår Piraterna...

Filmåret 2011

Sitter och funderar på om jag tittat på någon film i år? Kan inte riktigt komma på om vi såg the Bannenway innan eller efter nyår. Filmen var i alla fall riktigt bra. Så har ni inte sett den tycker jag att ni ska se den!

The Bannen Way Poster

IMDB kan ni läsa mer om filmen. Jag satt och funderade länge på var jag sett Vanessa Marcil innan, inte ens när jag läste hennes namn i slutet klickade det. Men jag kände så väl igen henne och klickade in ganska snabbt på imdbs sida och sökte på henne. Var hade jag sett henne förut? I Las Vegas så klart, den serien gillar jag skarpt. Så den är nästa serie att klicka hem till samlingen. Jag har kollat klart på Gilmore Girls (i höstas) och även Sex and the City. Har Machan boxarna kvar, men tror att jag sparar de till sommaren eller nåt liknande, för de avsnitten är långa.  

2011

Vad har ni för planer för 2011? Själv ska jag sätta mig själv först! Inte stressa runt och försöka få allt att fungera.

Slutet på 2010 var ett rent helvete. Mycket tack vare (eller pga..) ett par personer i en viss förening. När man kämpar och kämpar för att allt ska bli rätt och verkligen försöker så tappar man ganska mycket lust och motivation. Den ska jag hitta tillbaka till i år. Därför blir det inga uppdrag i föreningar för mig i år. Jag behöver en paus!

Sen har jag mina fina söta hästar här hemma. Lilleman är fyra och vi hade tänkt visa honom på premieringen. Om det nu blir någon sådan. Så länge det är kaos i SCS kan vi inte besluta om något alls. Det gäller att det blir ordning där snabbare än kvickt!

Smulan blir 3 i år och jag vill gärna visa henne på treårstest och premiering. Inridningen ska väl påbörjas, men tror att hon blir smidig och enkel.

Kanske skulle jag se till att få hit någon som kan sitta in både Smulan och Lilleman. Jag ogillar att sitta in unghästar efter en snabb fartfylld färd på Windy när hon reds in. Att sen Loppan och Cirren var som små lamm att sitta in spelar inte så stor roll, jag satt inte in dem och sitter helst inte in unghästar. Däremot när de är suttna på ett par gånger fortsätter jag mer än gärna utbildandet!

3 små fölungar (den ena ganska stor) ska avvänjas och hanteras lite mer.

Bara hästar än så länge.

Men lite annat finns på agendan. Resa upp till snön (vad man nu ska dit och göra? vi har ju mycket snö här...) är önskemål om, jag är inte lika pepp men kanske blir det en skidresa lite senare i vinter. Sen ska vi på solsemester i vår någon gång!!! Destination är inte bestämd, men jag spanar på maldiverna, men där är det inte så varmt. Så vi kollade in tunisien också. Återstår att se var vi hamnar.

Sen blir det lite födelesedags fest i juni. Tiden snurrar på.

Lite planer för året. Jag har börjar skriva mina listor vad jag har tänkt hinna med i år. Kanske kommer de upp här på bloggen också.


Långhelg!

Ja, så skönt. Har lång helg nu. Ledig torsdag-söndag. Sen börjar jag vid kvart över två på måndag. Har roat mig med att bära brädor igår. Dags att fortsätta med byggande i stallet. Två boxar till ska det bli. De tre små busarna får snart flytta isär från mammorna sina. Imorgon ska vi ge oss på boxbyggandet! Så pappa har varit och hämtat brädor till väggarna, jag var nere på Granngården och kollade på skenorna till dörrarna med var inte säker på vilka det var vi skulle ha, så det får bli en sväng in till stan imorgon igen.

Har lite virke kvar att bära upp på logen imorgon innan byggandet drar igång. Full fart imorgon!


Gott nytt på er alla läsare

Nu är det helt plötsligt 2011. Vart tar tiden vägen?

Jag har inte haft någon motivation att skriva här det sista. Mycket annat har tagit energin. Men kanske orkar jag komma igång med bloggandet nu när det är nytt år?

Nu ska jag hem och skriva lite listor. Jag gillar listor och det passar bra med det nya året.

Mat ska fixas också. Magen är tom efter en heldag i stallet.

RSS 2.0