Kanske dags för en paus i bloggandet?

Jag hinner ju knappt med att blogga. Och nu när jag väl har lite tid över så vet jag inte vad jag ska skriva? Det står still i huvudet. Eller egentligen står det inte still, det rör sig mycket i huvudet just nu. Men det är inget jag vill dela med mig av här.

Jag har ägnat senaste timmen åt att skriva en artikel till CN. DL är imorgon. Så i sista stund, men så fick jag uppdraget i veckan. Men jag trivs och skriver bäst under press så mina artiklar brukar skrivas nära DL i vilket fall. Nu väntar jag bara på att min vän ska komma hem så jag kan höra mig för vad en av föreläsarna hette. Jag hade missat att skriva hennes namn.

Sen ska jag nog ta mig hemåt, ta en dusch och slänga mina stallkläder i tvätten!!! Därefter blir det mys för mig själv i soffan. Gilmore Girls boxarna börjar ta slut. Jag har bara tre avsnitt kvar. Sen kanske jag kan ta tag i mitt liv och sluta att glo så mycket på dvdn!

Sa jag förresten att jag bytt däck på Vera idag? Mamma hjälpte mig men jag hade nog klarat mig själv med lite guidning. Nu är vi i alla fall redo för vinterväglag. Men det får gärna dröja tills det dyker upp!


Snöblandat regn...

Uäck, vilket tråkväder det är. Det regnar och är lite snö blandat i.

Jag har i alla fall lasttränat Lilleman och lösgalopperat på banan. Sen har vi fixat med höet också.

Nu ska vi strax ta in hästarna och sen ska jag åka hem och fixa en matlåda tills imorgon. Och efter det ska jag mysa lite i soffan också. Om jag hinner. Måste hinna med lite annat också.

Regn och rusk

Det regnar ute och har så gjort hela dagen. Då tappar man lite lusten att göra något alls. Jag har massor jag borde göra egentligen. Ska åka hem och städa upp lite när vi tagit in hästarna. Sen ska jag nog åka in till Ica och handla tror jag.

Soffan har flyttat in

Idag släpade jag med mamma till Bottnaryd. Där de hade utförsäljning av soffor. Hade spanat in en tresits bäddsoffa i bladet som kom i veckan. Gillade den när vi väl hittade den. Och bestämde mig för en sån. Efter att ha kollat in så den såg hel ut så packades den och mammas in i transporten. Vi fick stå och vänta i en tio minuter eftersom ett pucko ställt sin bil mitt ivägen och sen gått iväg...

Väl hemma så ringde jag pappa för att få hjälp att få in soffan. Men nope, den gick inte in genom ytterdörren, och genom de andra dörröppningarna skulle den definitivt inte gå in. Så vi fick ställa ner den i garaget.

Men jag och pappa åkte hem till mig igen för att se om det skulle gå att få in den på något sätt. Det resulterade i att vi skruvade isär halva soffan. Men sen fick vi in den, efter att ha flyttat en hylla, flyttat sängen och öppnat en dörr och sen tråcklat in den. Och nu är den ihopmonterad och på plats!

Nu saknas det ett soffbord... Så det är nästa inköp jag letar efter.

God dag

Inatt har det snöat. Så det är vitt ute. Sådär lagom roligt.

Nu ska jag åka hem en sväng och städa lite.

Imorgon ska jag på soffjakt!

Wooho, snart är det helg

En arbetsdag kvar nu. Sen är det helg. Borde skynda mig egentligen för jag ska vara på jobbet om drygt en timme. Innan dess ska jag hinna ta en dusch. Stallet är fixat och klart.

Hörs imorgon!

Floating och massage!!!

Ska snart iväg in till Jönköping. Har fixat i stallet. Mockning och vatten är klart så får mamma ta höet.

Ska försöka koppla bort allt på massagen! För just nu är det KAOS!

Vi hörs imorgon.


Stress och stress

Nu är jag klar i stallet. Hinner inte hoppa Lilleman som jag tänkt mig. Så det får sparas till senare. Får se om jag hoppar i veckan eller till helgen.

Nu ska jag hem och fixa en matlåda och duscha. Mycket mer lär inte hinnas med.

Vi hörs imorgon! Då ska jag iväg på floating och massage <3

God morgon

Idag lyckades jag försova mig. Ingen skada skedd eftersom jag jobbar kväll, inte mer än att ett par timmar försvann i drömmarnas värld i alla fall.

Sen ser jag att rubriken kanske inte passar in vid den här tidpunkten... Men det får ni leva med.

Ska bege mig ut i stallet och fixa iordning alla boxar och sen löshoppa Lilleman. Mycket mer hinns nog inte med idag. Så dags att sätta lite fart.

Hemma!!!

Nu är helgen slut. Eller hur? Och jag har inte varit hemma många timmar alls den här helgen. Egentligen har jag bara sovit annars har jag varit on the run.

Konferensen har varit riktigt bra. Intressanta föreläsare.

Dags att bege sig. Vi hörs imorgon!


Avelskonferens idag

Så jag kommer inte vara hemma på hela dagen.

Vi hörs imorgonkväll skulle jag gissa.

Ha en fin helg =)

Så var ännu en arbetsvecka slut

Vaknade inatt vid halv fyra. Hmm, jag är allt lite orolig att jag ska försova mig till hästarnas utsläpp. Knasigt? Ja lite grann. Var i alla fall borta och släppte ut hästarna, sen åkte jag till jobbet. Var där vid 05.34... Igår var jag där 05.32. Men jag vill inte behöva stressa med hästarna. Funderar på om jag ska mocka lite innan jag åker kanske?

Slutade vid 14 idag. Skönt på fredagarna!!! Då åkte jag direkt till Preem och plockade upp pappa sen åkte vi till Hakarps kyrka där det var urnsättning för farmor. Imorgon ska Elin, Pia och Lena komma ut och titta efter en sten att ha till graven.

Sen åkte jag till Eko där jag köpte mig en pastagryta =)
Därefter vidare till A6 ich IKEA! Gick en snabbis på övervåningen och sen tog jag en fika innan jag gick ner. Köpte lite förvaringsburkar på köksavdelningen. Och lite annat smått och gått.

På Media Markt köpte jag en hårtork. Igår lånade jag med mammas hem. Förr har jag aldrig torkat håret innan jag gått och lagt mig, men jag vågar inte chansa nu när jag hade nackspärr.

På Ica mötte jag upp N och C. Hittade en blomma som fick en egen kruka också. Lite annat i matväg hamnade också i vagnen. När vi kom till kassorna så sitter naturligtvis lillasyster där och kassan bredvid stängs. Hum.

Sen satt vi utanför kassorna på en bänk och åt glass!

Nu ska jag åka hem och värma min vetekudde och mysa ner mig i fåtöljen och kika på i alla fall ett avsnitt av Gilmore Girls.


Jobb och slit?

Vi fick tidrapporterna för månadens lön igår. Jag har lyckats med att först jobba nästan en hel dag, sen varit sjuk resten av veckan. Veckan efter det så jobbade jag måndag och tisdag, var på kurs onsdag och torsdag sen slutade jag tidigt på fredagen. Jobbade en hel vecka efter det och förra veckan jobbade jag måndag men sen knackade ju nackspärren på dörren. Spännande timrapport? Eller hur...

Nu ska jag se till att hålla mig pigg och kry! Tips mottages tacksamt =)

Löshoppning

I söndags så löshoppade vi några av hästarna. Först ut var Lilleman. Han var riktigt duktig, som vanligt. Han tycker verkligen att det är kul att hoppa. Men han ser inte vårat 90cm hinder som någon direkt utmaning. Utan han skuttar över så enkelt. Nästa gång blir det oxer. Då kanske han klipper till lite mer.

Sen var det Loppans tur. Han var helgalen när vi lösgalopperade honom innan, för att värma upp lite. Drog järnet runt, bockade, sparkade och stod och studsade på stället. Vi skulle haft videokameran! Han tog nog ut sig lite väl innan löshoppningen, men han hoppade på duktigt i alla fall.

Smulan var sist ut. Hon har aldrig hoppat innan, men tyckte att det som var mest otäckt var plastbanden som fladdrade lite ibland. Bommarna var väl inget, hon hoppade över fint första gången men sen var det för lågt för att damen skulle göra några direkta ansträningar.

Foton finns, men jag har inga på min dator. Så håll till godo med ett gammalt.


Lilleman in action!

Vart då?

Vem har stulit min tid? Jag hinner inte med allt jag borde.

Men mest irriterar jag mig på att jag lyckas bli sjuk eller skada mig hela tiden. Nu ska jag bli frisk och pigg och kry. Dags att börja träna lite grann. Ska bara hinna med!

Och nu ska jag åka hem och fixa en matlåda och ladda en maskin med tvätt. Superspännande! Eller hur?

Yeah

Nacken är mycket bättre nu! Jag kan vrida och vända på huvudet. Men fortfarande med försiktighet. Jag ska ta mig in till stan någon dag och köpa en hårfön, aldrig mer lägga sig med blött hår. Nu var det ju inte därför jag fick nackspärr, för håret var torrt. Tvättat tidigt dagen innan.

Jag har i alla fall hunnit igenom lite fler Gilmore Girls avsnitt. Är inne på säsong fem nu, har två skivor kvar. Får bli något eller några till avsnitt ikväll. Men jag MÅSTE verkligen ordna upp mina garderober också. Det är flyttkaos borta i huset nu. OGILLAR!!! Så eftermiddagen ska nog avvaras till att rensa och fixa med alla kläder.

Nu ska jag ut och roa Smulan på ridbanan. Hörs senare!

Nacken är bättre!

Wiihoo, min nacke är mycket bättre. Inte bra, men inte jättedålig heller.

Jag ska gå ut i stallet och lägga in lite mat till hästarna så de kan komma in en sväng. Sen ska jag åka hem och laga mat. Börjar bli hungrig... Har bara ätit frukost.

Ska plocka med mig lite kläder också, när jag åker. Har fått ihop garderob nummer två och flyttat in min gamla från hallen in till sovrummet. Ska hänga alla klänningar där hade jag tänkt mig.

Imorgon blir det nog en sväng till IKEA och lite andra ställen. Shop til you drop? Nä kanske inte riktigt, men jag ska försöka få klart i lilla huset snart. Funderar på att beställa soffan också. Lika bra, jag lär ju inte kunna bestämma mig i alla fall. Så en från samma serie som jag tänkt från början. Eller?

See you later!

Nackspärr

Jag har fått nackspärr därav den dåliga uppdateringen.Jag återkommer när nacken är back in buisness!

Fotorunda

Har varit ute en sväng i solskenet och fotat lite i det fina höstlandskapet. Sitter och väntar på att bilderna ska laddas in. Det tar sin lilla tid. Sen måste jag skynda mig hemåt. Ska duscha och äta lite innan jag åker.

Köpte frukt igår så de ska jag inte glömma att ta med till jobbet, förra veckan hade jag med vindruvsklase, det var poppis =)

SALT

Igår var vi på bio på kvällen. Och tittade på Salt med Angelina Jolie i huvudrollen. En helt okej film men ingen superduper film. Slutet var inte toppen. Men kanske kommer det en till film? Vem vet.

En sevärd film, i alla fall om man gillar action!

Schnitslar

Igår var jag duktig och fixade schnitslarna som stod snällt i kylskåpet och väntade på att bli tillagade. Var sådär seriös och panerade dem själv! Känner mig duktig =P

Ni skulle sett så proffsigt det såg ut med tre tallrikar uppradade med mjöl, vispat ägg och ströbröd. Nu återstår frågan om det går att äta. Hoppas på det, återstår att se vid middagen ikväll på jobbet. Ska äta upp den sista tacosfärsen innan jobbet tänkte jag.

Borde fotograferat lite. Men det glömde jag.

Hemåkardags

Ska bara släppa ut hästarna i hagarna igen och sen ska jag och Vera åka hem till oss igen.

Ha en fin söndagskväll. Förhoppningsvis spenderas min på bion!

Matlagning

Idag blir det panerad schnitsel (hmm, stavas det så?). Till det kokt potatis hade jag tänkt mig. Har en storpack stående i kylen, och utgångsdatumet är idag, så jag måste hitta på nåt. Några åker ner i frysen dock. Ska stjäla med några ägg här ifrån mamma och pappa. Perfekt med egna höns =)

Sen ska jag montera ihop garderob nummero två. Och sätta dit hyllorna som jag köpt. Flytta in det andra skåpet i sovrummet och se om det passar. Har tänkt att ha alla klänningar i det skåpet. Och inga hängare alls i de andra garderoberna, får se om det funkar så.

Innan jag gör något av nämnda ovan så ska jag ta mig an disken. Sen blir det lite fix och städning. Måste få igång tvättmaskinen också, men jag vill vara hemma när jag tvättar första gången.


Lilleman <3

Lastträning idag igen. Lasttränade igår och det gick hyffsat, men en del duster och oeninghet var det. Idag gick det dock mycket bättre, herrn var inne helt i transporten två gånger! Så det känns jättebra. Nu fortsätter vi med lastträningen lite mer intensivt. Jag jobbar ju kväll den här veckan. Så nästa träningstillfälle får bli på fredag.

Ska ringa om Vera och hennes länkarmar imorgon, då ska jag höra med Holmgrens vad det kostar att sätta dit dragkroken som jag har också. I så fall kan jag träna själv sen.


Ut i solskenet

Kladdkakan är klar och provsmakad. Blev helt okej, men kladdkakesuget hade hunnit försvinna. Jag förstår inte det? Som så ofta annars.

Nu ska jag gå upp och byta till ridbyxor och sen hämta Loppan i hagen. Ska bli lite timmande på banan idag. Tänkte lägga ut lite galoppbommar, upphöjda. Så vi får igång snabbheten i benen på herrn. Han kan vara lite långsam i sin galopp. Och nu menar jag inte att jag vill att han ska rusa på med korta språng, utan jag vill ha lite mer klipp i galoppen.

På återhörande senare!


Nästa helg ska jag nog se till att klippa herrn, han är långhårig.

Baka baka liten kaka

Ska baka en kladdkaka nu tänkte jag. Är lite chokladsugen.

Söndag igen

Så var det åter söndag igen. Med andra ord så är det jobb imorgon.

Har haft ont i huvudet sen igårkväll. Då berodde det nog på att jag var hungrig eftersom jag åt vid tretiden på eftermiddagen och sen inget mer. Fortfarande hänger huvudvärken i, lite smått, den smyger runt i bakhuvudet. Annars känns det mest som jag blivit överkörd. Armarna är helt ömma och axlar och övre delen av ryggen ska vi inte tala om. Längtar till den där floatingen som jag och Lisa ska på snart!

Idag ska jag montera ihop den andra garderoben och sen fixa iordning lite hemma. Innan det så ska jag hinna med hästarna lite också. Har varit ute på en fotorunda i fölhagen, men det blev inga bra bilder. Vill ha en ny kamera!!!


En bild på kickan fick jag i alla fall med de fina höstlöven som bakgrund.

Shopping!!!

Idag har jag äntligen köpt mina garderober! Så nu ska dem bara monteras. Funderar på om det ska bli lördagsnöjet? Men är helt slut i kroppen, så frågan är om jag orkar. Men vore skönt att få ihop dem och planera hur jag ska ha allt. Köpte några hyllor så jag kan börja lite smått. Och en annan sak. Ni ska få se när jag fått ihop det!

Fölträning

Idag fortsatte vi ledträning med fölisarna. Kickan tyckte att det var superroligt att smita iväg. Bamse tyckte att det var lite läskigt och Gosan var jätteduktig =).


Gulliga läsare

Ja ni är allt bra gulliga som följer bloggen om mitt just nu ointressanta liv. Kanske blir jag bättre på att blogga om jag skaffar bredband hemma hos mig? Vi får se hur jag gör med den saken.

Nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och pappa. Hästarna har varit inne en sväng. Jag ska åka hemåt tänkte jag. Och kanske fixa lite mat.

RSS 2.0