Seegt

Laddar hem Photoshop CS5, det går seeeegt. Men måste göras, annars kommer jag aldrig igång med min kurs. Ska köpa hem det sen, men har inte tagit tag i beställandet eftersom man går det via en engelsk sida. Men snart ska jag börja greja lite med testversionen i alla fall!

Vår!

Nu är våren verkligen här, så underbart! I förrgår började vattnet ut till stallet att fungera igen. Underbart efttersom vi slipper bära en massa hinkar x antal gånger eftersom det står en hel del hästar i stallet. Jag har fullt upp och har haft ett tag nu vilket troligtvis märkts på bloggen?! Jobbar som vanligt, heltid på Anza. Sen läster jag en kurs i Kriminologi på högskolan i Jönköping. Samt en kurs i Bildhantering som är distans via webben. Plus hästarna hemma i stallet. Konstigt att inte tiden räcker till? Snart börjar ytterligare en kurs, men jag vet inte om jag ska tacka nej till min plats. Ska jag göra något vill jag göra det bra.

mars 2012

Så var det redan mars. Det är inte klokt hur fort tiden går. Januari skenade förbi och nästan hela februari har jag spenderat i soliga Thailand! Det ni. Hemma sen en knapp vecka tillbaka, åkte såklart på en förkylning så jag har legat däckad ett par dagar. Känner mig nu lite piggare så tänkte bege mig till jobbet imorgon. Om det inte vänder och jag mår sämre. Typiskt att åka på en förkylning när man kommer hem utvilad och peppad att sätta igång med allt. Men, men till helgen är jag förhoppningsvis pigg igen! För helgen som gick spenderades i förkylningens klor.

RSS 2.0