LÖN

Idag är det löning. Perfekt. Nöjd att ha pengar kvar och flytta till sparkontot.Väntar på att klockan ska bli fodring. Ska gå in till mamma och kolla på slutet av Så ska det låta. Sen ska jag åka hem och slappa i soffan och därefter sova lite grann (eller mycket!)

Kanske kanske kanske

Hinner jag med bloggandet lite mer nu...

Har fått hit lillasysters mobilabredband (det kom iofs hit i tisdags...). Datorn har varit kvar hemma hos mamma. Har promenerat fram och tillbaka efter jag kommit hem från jobbet.

Vet ni vad? Det är vår nu! Underbart!

Visst det kommer säkert mer snö och det blir säkert kallt igen, men det känns verkligen som vår. Imorse kändes det i luften!

Och det är ljust ute tills sent. Nästa vecka när vi ställer om klockorna blir det ljust till åtta och kanske senare till och med.


Älskade fina! <3

Snart kan Beauty sova i hagen igen. Hon är expert på det när vårsolen tittar fram och snön försvunnit!

Äckelpäckel

Hade det ramlat från himlen idag. Det var över 20cm snö som trillat ner i natt.

Energin från igår är bortblåst och armar och speciellt händerna är inte på topp idag, och som pricken över iet så har jag brutit av halva nageln på mitt ena pekfinger så det gör ONT.

Nu ska jag hem och mysa ner mig i soffan. Fixa nåt att äta och plocka fram lite chips och en cider!

Fredagsmys!


Energi =)

Idag är första gången på länge som jag faktiskt haft energi efter jobbet. Tror att det är vädret. SOLEN!!!

Ska bege mig hemåt alldeles strax. Diska lite och fixa. Igår tog huvudvärken överhand och jag flydde till drömmarnas värld, vaknade med huvudvärk i morse så tog ett par alvedon och sov en stund till. Men huvudvärken har legat och lurpassat idag. Men nu tror jag den är borta, måste fixa nåt att äta tills imorgon med. Nu blev kvällen helt plötsligt lite mer stressig...


Datorn tillbaka!

Äntligen har min dator hittat hem igen. Och nu funkar den faktiskt! Fortfarande lite svår att öppna men det får jag väl leva med antar jag. Till helgen får jag nog syrrans mobila bredband också, får äran att låna det när hon åker utomlands =).

Annars snurrar livet på lite för fort. Idag har jag spännande (not) huvudvärk. Ska promenera hemåt nu, i mörkret. Och mysa ner mig i soffan en liten stund innan det blir sängen. En dusch ska hinnas med också.


RSS 2.0