God morgon

Snart styr vi Vera mot Gekås och Ullared. Det är KALLT ute, men frostlöst på bilen som kom tinad igårkväll. Vera däremot var fortfarande frostprydd men har värmt upp sig en stund.

Tanklocket öppnade sig på första försöket! Så ska mata henne lite nu när vi åker.

Spaningsobjekt idag är tallrikar, både vanliga och djupa. Jag har ju inga djupa stora tallrikar så det kan vara dags nu.


Någonstans borde dem få plats...

Kyligt värre

Nu är jag inne från stallet. Blev ingen löshoppning, det var för fruset och knöligt. Typisk! Skulle löshoppat igår istället. Men det är lätt att vara efterklok... Nu är stallet i alla fall klart, och vatten fyllt ute. Fick bära hinkar till alla hagarna... Så vintern är väl på g nu då =(


Glömde nästan

Imorgon blir det Gekås med mamma!!!

Vi åker tidigt med bullar i matsäcken =)


Piggelinponny

Var ute och gick med Lilleman igår. Med sadel på, han var piggelin. Sprang lite också, för att träna just traven vid hand och för att vänja sig vid att springa med sadel och lite för att träna min kassa kondis...

Han studsade några gånger. Men det var kallt igår och då finns det ofta energi över. Idag har jag tänkt löshoppa. Så ska ner och sätta upp "ringen" och sen får han skutta lite.

Måste komma ihåg att mäta skenbensomfånget på honom också, han börjar bli grovbent och lurvig...

Ute skiner solen

Och här sitter jag framför datorn. Men inte speciellt länge till. Jag ska ut i stallet. Mocka och fixa vattnet. Hoppas på att vattenslangarna hinner tina under dagen, annars får jag bära vatten till vattenbaljorna sen.

Var tvungen att smita in och se hur det gått för Johanna som tävlat idag. Jag blir sugen på att börja ta tag i tränandet och tävlandet igen! Får väl träna i vinter/vår och satsa på vårsäsongen. Då hinner fölisarna få vaccinationer innan också. Måste komma upp på ryggen på Lilleman också, så har jag och göra några år framöver!

Till våren finns 6 ridbara hästar... Hur ska jag hinna med det då? Beauty blir spännande att börja rida igång. Hon har haft semester i några år nu. Janne är också intressant att se vad hon säger. Windy ska ridas igång och sen blir det nog försäljning. Loppan ska fortsättas tränas och förhoppningsvis säljas till någon duktig liten ryttare. Lilleman ska ridas in så snart som jag tar mod till mig att hoppa upp. Och sen är det Smulan som blir tre nästa år som också ska ridas in. Jag har att göra... Eller vad säger ni?

Planen för Smulan är i alla fall treårstest. Så dags att börja träna nu! Lilleman ska få gå kvaliten nästa höst om ridningen funkar som den ska.

Det enda som saknas är ett ridhus...


RSS 2.0