Humpf

Stress, stress, stress.

Har klätt på mig och ska bege mig. Så inget bloggande idag. Tyvärr. Hade annars laddat upp lite =).

Men, men. Nu blir det lite grillning och mys i kvällsolen.

Promenad

Idag har Plutten fått komma ut på en kvällspromenad. Nicklas och Carro var här och vi gick en sväng i skogen upp mot Vagnhult. Där låg det ett stort träd rakt över vägen så vi stannade och betade lite och hade akrobatiska övningar på trädet. Jag höll på att ramla baklänges ner när en gammal gren gick av bakom ryggen på mig.

Nu på kvällen har jag bakat scones så jag har något att ta med till morgonfikat på jobbet och nu är det faktiskt läggdags.

Knotten har tuggat en massa på mig =(


Hörru där nere är inte vägen

På väg hem från jobbet idag så hade en långtradare i motsatt körriktning parkerat i diket. Det var en bra lång kö bakom, naturligtvis hade han lyckats fastna precis i en kurva, så det var skymd sikt för alla bakom.

Sen var det vägarbete i backen på 26/47 så jag svängde en väg tidigare än jag brukar, liten och stenig är den, men Vera är ju hög och tar sig fram. Så vi slapp stå i kö där i alla fall. Hade ingen lust alls med det nämligen.

Ska bege mig ut nu. Fixa stallet och så. Men först äta nåt. Hungrig i magen är jag. Och jättetrött blev jag nu när jag varvade ner =(

Borde sovit

För länge sen. Men så har det inte blivit.

Ska nog krya ner nu. Så blir det mer bloggat imorgon =)


En guiness =)

Framtidstro och drömmar

Vissa saker borde vara som de alltid varit. Ibland önskar jag att man aldrig blivit stor!

Kratta liiiiite gräs

Förbereder för fullt för nästa helg. Så idag har vi klippt gräsmattan, så behöver den bara finputsas på torsdag. Det blev massor med gräs att kratta ihop. Axeln strejkade emellanåt.

Sen har drickan till midsommar anlänt, ölen är på väg mot Jönköping och anländer visst imorgon. Kan nog bli bra det här =).

God morgon

Jag har iofs varit vaken i lite över en timme. Lisa ringde och väckte mig, haha. Hade iofs tänkt gå upp vid nio så en kvart hit eller dit spelar ju mindre roll. Men jag känner mig fortfarande trött.

Jag och mamma ska in till stan en snabbsväng. ÖB, Jysk och Rusta ska vi till.

Så hästarna ska bara upp på bete och sen ska jag byta kläder så åker vi sen.

Midsommarmaten inhandlad

Så nu är nästan all mat till midsommar inhandlad. Det är jordgubbar och sallad som saknas. Men det köper jag på torsdag.

Blir nog en sväng in till stan imorgon igen. Ska till ÖB och köpa lite muggar och tallrikar.

Men nu är det sovdags. Är jättetrött. Orkar knappt hålla ögonen öppna.

Natti natt!

Regn sol regn sol

Väldigt konstigt väder ute idag.

Sov till klockan tio eller om det kanske var elva? I vilket fall var jag trött. Hade envis huvudvärk igår som inte ville släppa, dålig luft på jobbet är orsaken till det. Tänk själv att gå runt i tio timmar utan syre...

Idag har jag och mamma städat nedervåningen på huset. Så på torsdag eller fredag är det bara dammsuga av och tvätta golven. Bra, bra. Övervåningen får vi väl attackera imorgon och källaren.

Nu ska jag snart åka in till ICA maxi och shoppa mat tills på fredag, och panta en hel massa burkar och flaskor.

Pappa ringde innan och min cider fanns inte i Tyskland SNYFT!!! =(

Skulle ju kunna åka förbi systemet och se om det går att beställa. Men den hinner ju knappast komma tills på torsdag. Eftersom det var en-två veckors leverans på beställningsvarorna. Får beställa det till inflyttningsfesten istället! Lutar åt vecka 32, då kan de flesta. Lisa och co kommer hem från Gotland på fredagen och Linnea har inte hunnit flytta till Dalsland. Johanna darling har lovat att komma upp och jag hoppas att Emilie kan lämna en lucka i kalendern till mig då!

Förresten

Jag hittade. Med ratten i ena handen och vägbeskrivningen i andra så lyckades jag hitta rätt direkt. Även mycket tack vare skyltarna som var uppsatta sista biten.

Jag stannade och slog in presenterna vid Torsvik. Hade ju tänkt ha Manne till det men han bangade ju.

Sen skulle jag ta med Linneas sangria. Som jag hämtat och ställt på köksbordet. Vad tror ni att jag glömde? Sangrian och vägbeskrivningen. SUCK, så det var bara att vända, men jag fick åka en bra bit för det var massa bilar på vägen. När jag ändå hämtade sangrian så sprang jag upp och norpade åt mig vägbeskrivningen också.

In en sväng i stan och köpa presenter. Kuligt, men stressigt...

Dags att planera och strukturera upp lite bättre.

Hemma i sängen

Nu är jag hemma från Lisas, Andreas och Björns fest. Det var trevligt och en hel del onyktert. Tur man är van vid sånt sen innan.

Åkte hemåt när det började bli alltför kallt. Blev en del foton tagna. Vi får väl se om jag laddar upp några. Få tjejer men desto fler killar.

Dagens ord är nog allt MINDERVÄRDSKOMPLEX... Haha.

Nu ska jag nana kudden. Har huvudvärk och är trötter.

Sov gott allesammans!

Nämen

Jag trodde på en grå och trist dag när jag vaknade innan. Men nu tittar den fina, underbara solen fram!!!

Kanske kan det bli en solig och varm dag trots allt? Egentligen har jag en hel massa att ta tag i idag. Bland annat tvätta och städa. Planera lite för midsommar också.

Ikväll är det fest.

And of I go

Stallet är klart. Jag har hunnit duscha, superskönt när det är så varmt och klibbigt.

Nu ska jag bege mig mot jobbet. Sista gången den här veckan! Skönt det.

Vi hörs imorgon!


Överkast?

Igår var jag på Jysk en snabb sväng. Fick med mig två överkast. Får se om de passar sen. Jag gillade stilen på båda. Och man kan nog egentligen säga att jag har fyra överkast för det var olika färger på sidorna. Så det går att variera sig!

Tyvärr inga bilder nu. Jag kommer att bildbomba bloggen när jag flyttat har jag en känsla av.


För det är allas födelsedag?

18e juni.

Lisa fyller år.
Lisas kille Andreas fyller år.
Manne fyller år.
Smulan fyller år.

Haha som ni ser. Många födelsedagar imorgon. Lisa och Andreas har fest i Taberg, så Manne och jag ska dit en sväng. Vera ska med, hon får ta oss dit. Ska få vägbeskrivning av Lisa. Så får vi se om vi hittar fram?


Åhh underbara väder!

Solen skiner och det är varmt ute. Jag ska hoppa i mina bikinitrosor och gå ut och lägga mig på en filt i solen. Wunderbart!

Blir väl en timme om jag har ro att ligga så länge. Sola är nog något av det tråkigaste som finns!!!

Sen ska jag fixa stallet efter det. Duscha och därefter åka till jobbet. Jobb till tolv inatt. =(


Hej hallå

Hinner inte med något längre inlägg idag. Var trött som bara den imorse. Så jag sov till nio! Det är länge för att vara mig.

Nu har jag hunnit med att rida Loppan, mocka alla boxarna, fyllt vatten både inne och ute. Och haft hästarna på bete. Ska bara ta ner Loppan sen ska jag åka in till stan en sväng. Kanske träffar Lisa om hon är kvar.

Så ut i det fina vädret med er nu!

Blixtar och dunder

Kanske inte riktigt. Men nästan i alla fall. Det mullrade uppåt Mullsjö hållet innan. Hoppas det går åt andra hållet så vi slipper åska här.

Jag ska gå ut i stallet alldeles strax. Men först ska jag skicka iväg en inköpslista till pappa. Han är i Spanien har kör genom Tyskland på vägen hem. Så jag ska beställa lite smått och gått tänkte jag =)

På begäran =)

Här kommer ett par bilder på gamla Plutten. Han fyllde 32 år i år. Still going strong.





Vi köpte Plutten 1992! Så vi har snart haft honom i 20 år! Han har lärt många barn rida genom åren, men nu är han pensionär på heltid.

God morgon tisdag

Så har måndagen kommit och gått. Den snurrade fort förbi. Jag hann med det mesta som jag skulle. Men ibland vore det trevligt om dagen hade några fler timmar (och att man slapp spendera dem på sitt jobb...)

Schemat idag ser ut som vanligt.

Fixa med hästarna
Göra iordning stallet
Matlåda
Jobb

Ska nog hinna med att packa lite saker mellan allt också.

Förresten så skiner solen ute!!!


Off to work

Nu ska jag bege mig mot jobbet. Jobbar till tolv inatt. Sådär lagom spännande =(

En viss fröken

Är väldigt avundsjuk på att Janne redan har en liten fölis vid sidan. Beauty blir helt till sig när hon ser lilltjejen. Hon hummar och brummar och står och tittar och lockar. Matte blir helt varm i hjärtat då. Hon är ju beräknad att föla 20e juli. Så det är ju ett tag kvar.


Irish weather...

Det är typiskt irländskt väder. Det ösregnar, solen skiner, det regnar, solen skiner. Ja ni fattar. Mysko väder är det. Och kvavt. Var supervarmt att fixa stallet innan.

Sitter och funderar på om jag gjort allt jag ska innan det är dags att bege sig mot jobbet. Idag skulle det vara information om löneförhandlingarna. Intressant! Vi får väl se hur det har gått med dem.


Dags för stalltjänst

Ska gå ut och fixa stallet och sen ska jag hämta ner Loppan och Lilleman från betet. Ska släppa upp Beauty, Smulan och Plutten. Tror jag tar med flickorna upp direkt och hoppas att det går bra att leda dem ihop. Så hämtar jag Plutten sen.

Och såklart regnar det ute...

Ullared

Jag har suttit och kikat på del 1 och 2 av första säsongen av Ullared. Hmm, pinsamt folk de har tagit med. Men det är väl klart att om de visar upp normala människor så vill väl ingen titta.

Jag vill åka ner dit snart igen, de har öppnat en MQ outlet där!!! Behöver jag säga mer? Jag ska spara pengar!!! Sen blir det MQ shopping =).

Det hade varit nåt att ha ett Gekås här hemmavid! Skönt att slippa åka 16mil enkel resa liksom.

Foppatofflor?

Är jag sist i världen med det?

I alla fall köpte jag ett par i lördags. Ett par vita... Vi får väl se hur länge den färgen hålls? Goa är de i alla fall. Funderar på att ha dem som tofflor inomhus? Såna arbetsskor har inte varit fel! En hel del luft till de stackars fötterna, och mjuk sula.

Lillemannen

Även Lilleman fick komma ut och röra på sig igår. Det sista har vi bara hängt på honom, så igår blev det löslongering på ribanan istället. Pigg och glad som vanligt var herrn.


Snart dags för lite löshoppning igen

Gårdagen

Det blev en ridtur på ridbanan med Loppan igår. Han var riktigt fin. Och nu börjar lite ökningar komma fram. Så han kanske också är en dressyrstjärna? Fast jag tror han trivs bättre på hoppbanan. Tog det ganska så lugnt igår eftersom han inte är igång helt och hållet. Tiden har inte räckt till. Men nu tar vi nya tag inför sommaren!


Puss

Sommarfester?

Jag har hittat en ny favorit bland de alkoholhaltiga dryckerna!!!


Somersby päroncider från Carlsberg! Supergod!

Har kikat runt lite, och den finns att köpa på systemet, men som beställningsvara och man måste köpa en hel platta (24 flaskor). Men med tanke på hur god den var så kanske man skulle göra det. Men ska se om pappa kan hitta den nu när han är iväg igen. Annars får det väl bli en shoppningtur till systemet.

msn

Pratar med Johanna på msn. Det var alldeles för länge sen!


Johanna har lovat att komma när jag har inflyttningsfest! Då blir det party, party! 

Betessläpp snart?

Jag hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart så vi kan ha hästarna ute på natten också. Just nu så är de inne nattetid. Iofs trivs de bra med det, men det är rätt skönt att slippa mocka och fylla vatten inne varenda dag på sommaren.


Här i halmen "sov" jag när vi vakade på Janne. Nu är det snart dags för Windy att föla (beräknad tills idag), så vi får nog bädda om här igen.

Nytt projekt

Här är mitt allra nyaste projekt:


Fyra köksstolar. De ska kläs om, tyget som ligger på stolarna har suttit på innan. Nu blir det nog ett rutigt tyg, antingen svart och vitt eller grått och svart. Ska bege mig på jakt efter det någon dag. Sen ska stolarna målas också.



Avklädd och med ett nytt ben, så målning står på schemat nästa helg tror jag.

250:- fattigare

Blev jag idag när jag och mamma var inne på Erikshjälpen i stan. Där hade de den här fina som fick följa med hem (efter att jag och mamma varit hemma och vänt och hämtat transporten).


Jag är inte helt säker på att jag får plats med den när jag flyttar. Men i så fall får den bo kvar hemma hos mamma så länge. 250:- som sagt, kostade egentligen 500:- men det var halva priset.

Det följde även med några till saker hem. Men de presenterar jag senare. Nu ska jag bege mig ut i stallet och fixa iordning där. Sen får vi se om jag hinner med lite annat där ute.

Ha det fint så hörs vi senare! Puss

Stormvarning?

Det blåser jätte mycket ute. Det har dock låtit bli att regna en massa idag så vi får väl vara glada för det i alla fall. Tror inte att hästarna hade uppskattat att det både regnade och blåste. Det brukar kännas ungefär som småspik...

Hade tänkte blogga lite till igår, men hokus pokus så försvann strömmen...

Städa packa städa

Jag borde städa. Och packa ner en massa saker.

Men jag är hungrig så kanske skulle äta något först. Men jag har ingen lust. Så jag sitter i sängen och surfar lite. Funderar på att vila lite till istället. Slumrade en stund innan och hade sen jätteont i huvudet. Den mesta huvudvärken har gått över, men lite lurar kvar.

Funderar lite på vad man ska göra resten av helgen?

Nu är det helg!!!

Nu är det fredag! Helg!

Jätteskönt, dock väldigt trist väder ute. Jag hade gärna sett att solen hittade tillbaka strax. Det har regnat hela veckan. Tråkigt! 

Imorgon ser det i alla fall ut som det ska bli uppehåll. På tisdag verkar det som det ska bli lite varmare igen. Då kanske man hinner sola lite innan jobbet =).


Jag kan om jag vill

Mitt sockerberoende då?

Jodå, det går faktiskt ganska bra. En kladdkaksbit smög dock ner i magen i måndags, men vissa veckor så behövs det lite choklad. Men jag har inte ätit en godisbit, trots att jag vann två plopp på Liseberg! Haha, imponerande va? Vi får se om jag fortsätter klara av det. Problemet jag får är att jag istället är konstant hungrig. Vilket kanske inte är så smidigt. Man kan ju inte äta hela tiden.

Nu ramlar ögonen snart ihop. Så jag får nog logga ut och krypa ner under täcket.

Puss på er!

Full fart all day long

Idag ringde klockan tidigt. Var lite halvt borta tror jag för jag hade tänkt gå upp och vara på jobbet en stund tidigare för att få undan ett jobb. Men som sagt, jag var lite borta och lyckades snooza ett tag i alla fall. Kanske gårdagens filmmys var orsaken?

Sen har dagen snurrat på. Jag har hunnit med ett stort ställ i maskinen. Dagen har gått fort. Konstigt nog. Stämplade ut och åkte hem. Åt lite potatisgratäng och läste reklamblad. Sen gick jag upp och började städa lite.

Nicklas och Carro dök upp här efter ett tag och Loppan fick ut och röra på sig. Han var inte lika energisk som han varit de senaste gångerna, men det räckte och blev över i alla fall. Ett litet bussprång lyckades han i alla fall klämma in.

Nu sitter jag totalt slut i sängen och ska strax stänga ner och släcka lampan. Jag undrar när jag ska hinna läsa de fyra böckerna jag köpte på Gekås?

=(

Jag måste verkligen försöka hinna med bloggen lite mer. Jag har egentligen en hel massa att skriva om, men det hinns inte med. Nu ska jag ta in hästarna, sen borde jag städa lite. Och duscha. Och blogga då. Lite grann att göra med andra ord. Tiden går fort fort.

Tapeter?

Den här tycker jag skulle vara snygg att ha som fondvägg?

HÄR


If I can turn back time

Idag när jag öppnade mailen så fanns där ett mail från Börje Johansson, ämne: Bounty. Tårarna började trilla nedför kinderna. Min älskade lilla fina häst. Det är snart elva är sen han försvann, men ändå minns jag dagen som igår. En av de värsta dagarna i mitt liv.

Börje undrade om det var hans uppfödning Bounty som jag hade? Han hade läst min styrelsepresentation i SCS sommarextra. Han undrade om jag fortfarande hade honom kvar och om de kunde få hälsa på. Jag önskar så mycket att jag kunde säga ja på båda frågorna. Jag ska skicka med ett foto i alla fall.


Lite att göra

Jag har en del annat att göra innan det är läggdags också...

* Måla naglarna
* Duscha
* Packa till imorgon
* Ta ut pengar

Paketen är inslagna nu i alla fall. Kortet är nästan klart. Ska bege mig ut i stallet nu.

Flisan

Flisan har fått namn nu också. Bownty Nocturn Flair. Flashigt värre =) eller hur.


Lillskruttan i måndags.

Städa diska tvätta ordna fixa

Jag har roat mig med att städa undan lite här hemma idag. Har hunnit tvätta tre maskiner tvätt. Hoppas att jeansen hinner torka tills imorgon. Men det märker vi väl. Det hänger i alla fall ute i solskenet och värmen tillsammans med att det blåser lite kanske torkar alla jeans. Jag var ju väldigt smart och tvättade jeansen sist...

Röjde upp på diskbänken för det såg kaos ut. Men nu ser det bra ut. Står en plastlåda där som ska diskas och sen en gryta på spisen. Höll på att svälta ihjäl, så jag kokade spagetti (hmm makaronerna var slut) och värmde köttbullar. Så magen blev nöjd och glad.

Har ett paket jag ska slå in. Ska nog göra det nu. Tror det får bli två. Barn brukar ju tycka att det är kul att öppna paket.

Sen så har jag lite saker till som ska packas ner. Men får se om det blir idag eller imorgon. Stallet är kvar. Så jag ska nog hoppa i ett par långbyxor och gå ut och mocka. Har även tänkt hinna rida Loppan och hänga på Lilleman, vi får se om tiden räcker till.

Överkast?

Jag vill ha ett fint överkast till sängen. Men jag hittar inga. De som finns i butikerna jag titttat är FULA och dyra.

Googlade överkast och på sängspecialisten finns det fina. MEN priserna är från 1400:- och uppåt. Bara att glömma, så mycket vill jag inte lägga på ett överkast. Men de hade visst olika sorter och det fanns några som inte ligger över 1000 lappen. Får väl kika runt lite och tänka.

Bodil
Det här var snyggt, men jag har tänkt ha en stomme till sängen som har gavlar på båda sidor, så det blir nog lite svårt att bädda då...

Nu har jag hittat fina, billiga överkast på Ellos. Ska kika vidare på deras sida. Nya kunder får även 50% rabatt på valfri vara. Så får se om jag klickar hem nåt? Men det blir nog i så fall efter jag tagit en tur på stan och kikat runt.

Tavlor

Jag ska skicka efter Canvastavlor tänkte jag. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ha för bilder och vilka olika storlekar det ska vara. Så det får väl bli en dag med bildgenomgång tror jag.


Gekås Ullared

Igår var mamma och jag nere i Ullared på Gekås. Vi åkte tidigt på morgonen och var hemma vid fyra. Sen åkte jag direkt till jobbet.

Hade en lång inköpslista med mig och fick det mesta avbockat! Men en hel del finns kvar, eller det står på en ny lista. Väntar bara på mitt Ikea kort, sen ska jag ta en sväng förbi där. Tänkte även åka förbi Jysk, ÖB, Rusta och lite fler butiker. Blir tyvärr inga bilder för allt är nedpackat i kartonger redan. SKÖNT!

Hann bara gå på klädavdelningen i typ fem minuter... Men tre par linnen kastade jag i vagnen, hoppades att de skulle passa och japp, det gjorde dem! En goströja blev det också.

En hel del ombyggnationer hölls det på med där nere, men det var jätte lite folk. Vilket var väldigt bra så man kunde ta sig fram snabbt och enkelt =).


No time at all

Hu vad fort tiden går. Idag är det första juni. Så nu är det sommar! Ute är det mulet med ganska varmt, dock blåser det en del.

Dagarna flyger förbi i full fart. Helgen minns jag knappt? Men det var rätt lugnt tror jag.

I söndags satte jag och mamma staket från halv ett till kvart i tio... Så jag var lagom trött sen!

RSS 2.0