Lilleman

Även Lillemannen har varit ute och rört på sig idag. Han brukar alltid se så förväntansfull ut när jag släpper ut Loppan när jag är klar med honom. Och idag stod han vid grinden och kikade som vanligt. Men sen ska vi busa lite innan vi stoppar mulen i grimman. Gärna tugga lite på grimman också. Väl i stallet så skötte han sig riktigt bra. Krats vänster bakhov är inte längre några problem! Så skönt, men det har tagit sin lilla tid.

Sen på med tränset och ut i snön. Piggelin är väl det minsta man kan kalla honom. Övade på visning idag, dags att verkligen sätta fart med all träning om det ska vara någon ide att visa honom i mars. Men största problemet är ändå transporten. Vi skrittade, stannade, skrittade, stannade. Övade på att stå still ändra visningssida och sen lite trav också, men han gillar att springa och trycka så jag hamnade mest i snövallen hela tiden. Dock är han ju väldigt känslig och vet inte var han ska ta vägen när man petar till på honom.

Sen blev det några foton, eftersom lillasyster var ute med kameran. Och det är verkligen dags att byta träns på herrn, för käkremmen går knappt runt nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0